AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil uçurum görmek

Kahve falında yeşil uçurum görmek

Kahve falında yeşil uçurum görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, daha çok iş yapacağına yorulur.

Kahve falında yeşil uçurum gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil uçurum görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan insan kurtarmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarından kurtulmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli uçurum görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir