Kahve falında uçurumdan düşmek

Kahve falında uçurumdan düşmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • İlerlemek veya büyümek için gereken neyse yapacaksınız.

Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek patron koltuğuna yükseleceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek gelir kaybedeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir uçurumdan düşmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında traktörle uçurumdan düşmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalettir.

Kahve falında arabadan uçurumdan düşmek iş kaybı yaşanacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle uçurumdan düşmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top