AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli uçurum görmek

Kahve falında sürekli uçurum görmek

Kahve falında sürekli uçurum görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerinin düzene gireceğine, sıhhat kazanacağına inanılır.

Kahve falında sürekli uçurum gördüyseniz:

  • Herkesin fayda sağlayacağı çözümler ortaya koymak isteyeceksiniz.

Kahve falında sürekli uçurum görmek anne baba ile ters düşüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine sürekli sarılmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli ölüm görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına inanılır.

Kahve falında sürekli eski sevdiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir süre belini doğrultamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli su görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli koştuğunu görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında sürekli erkek bebek görmek yardımcı olmayacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir