AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uçurumdan düşerken görmek

Kahve falında birini uçurumdan düşerken görmek

Kahve falında birini uçurumdan düşerken görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak kazançlı bir döneme girileceğine, sağlığının bozulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının uçurumdan düştüğünü görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulur.

Kahve falında kardeşini uçurumdan düşerken görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düştüğünü görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını uçurumdan düşerken görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir