AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tüy görmek

Kahve falında yeşil tüy görmek

Kahve falında yeşil tüy görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tüy gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Kahve falında yeşil tüy görmek yalnız kalınacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak güzelliklere rast gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında tüyleri yakmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tüylü adam görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzden tüy koparmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında tüy çekmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tüysüz muhabbet kuşu görmek yetki ve imza sahibi olacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir