AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü adam görmek

Kahve falında tüylü adam görmek

Kahve falında tüylü adam görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, hayıflanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, makam sahibi olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüylü adam gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında tüylü adam görmek Allah katında günahlarının affolacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüylü acur görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalettir.

Kahve falında yüz tüylerini almak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına alamet eder.

Kahve falında horoz tüyü yolmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilinde tüy bitmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüyü yolunmuş tavuk görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir