AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil türbeye gitmek

Kahve falında yeşil türbeye gitmek

Kahve falında yeşil türbeye gitmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil türbeye gitmek gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında yeşil türbeye gitmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbeye gidememek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir türbeye gitmek kazançlı işler yapılacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbelere gitmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında evliya türbesine gitmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, yaşananları unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, şansının ve bahtının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir