AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbelere gitmek

Kahve falında türbelere gitmek

Kahve falında türbelere gitmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında türbelere gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Kahve falında evliya türbesine gitmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbeye gideceğini görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında türbeye gidememek hareketli ve hoş günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında türbeye gitmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işarettir.

Kahve falında yeşil türbeye gitmek kurulu bir düzene sahip olacağına, işlerinizin bozulacağına işarettir.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında bir türbeye gitmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir