AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok iyi şeylere, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Kahve falında mevlana türbesi görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mevlana türbesini görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet eder.

Kahve falında mevlanaunın türbesini görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesini ziyaret etmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir