AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir türbeye gitmek

Kahve falında bir türbeye gitmek

Kahve falında bir türbeye gitmek şansın yaver gideceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir türbeye gitmek gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında türbeye gitmek istemek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında türbeye gidememek bir üniversitede hoca olunacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işarettir.

Kahve falında türbeye gideceğini görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil türbeye gitmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında evliya türbesine gitmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir