AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeye gidememek

Kahve falında türbeye gidememek

Kahve falında türbeye gidememek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında türbeye gidememek gördüyseniz:

  • Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında türbelere gitmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalettir.

Kahve falında bir türbeye gitmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hastalıktan şifa bulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya türbesine gitmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeye gitmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında türbeye gideceğini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeye gidememek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir