AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tülbent takmak

Kahve falında yeşil tülbent takmak

Kahve falında yeşil tülbent takmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, eksiği kendinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tülbent takmak gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yeşil tülbent takmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında tülbent takmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tülbent takmak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına tülbent takmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi tülbent takmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil tülbent almak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tülbent örtmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kazancının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir