AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tülbent almak

Kahve falında yeşil tülbent almak

Kahve falında yeşil tülbent almak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tülbent almak gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yeşil tülbent almak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil oyalı tülbent görmek hayatın tadına varacağına, hasret içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tülbent görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tülbent takmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tülbent örtmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında asker tülbenti görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tülbent almak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir