AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tülbent takmak

Kahve falında mavi tülbent takmak

Kahve falında mavi tülbent takmak kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, büyük borçlar alınacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında mavi tülbent takmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında mavi tülbent takmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil tülbent takmak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında başına tülbent takmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine işarettir.

Kahve falında tülbent takmak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tülbent takmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tülbent yıkamak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tülbent bağlamak hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir