AnaSayfa / Genel / Kahve falında tülbent takmak

Kahve falında tülbent takmak

Kahve falında tülbent takmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tülbent takmak gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tülbent takmak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında tülbent takmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işarettir.

Kahve falında başına tülbent takmak fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi tülbent takmak kazancının her geçen gün artacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil tülbent takmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalettir.

Kahve falında birinden tülbent almak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tülbent örtmek hastalanacağına, üzüleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir