AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ağacına çıkmak

Kahve falında üzüm ağacına çıkmak

Kahve falında üzüm ağacına çıkmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, anne duasının açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında üzüm ağacına çıkmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan üzüm koparıp yemek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta üzüm görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında asma ağacı ve üzüm görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, itibarın sarsılacağına yorulur.

Kahve falında ağacında üzüm görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm ağacı görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına inanılır.

Kahve falında üzüm ağacını görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir