AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır maşrapa görmek

Kahve falında bakır maşrapa görmek

Kahve falında bakır maşrapa görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bakır maşrapa gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Kahve falında bakır maşrapa görmek eve kapanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik maşrapa görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakır kaşık görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sevilen bir dostun geleceğine alamet eder.

Kahve falında bakır madeni görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır kolye görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski bakır görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında bakır satın almak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bakır görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, tatsız durumların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir