AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır kaşık görmek

Kahve falında bakır kaşık görmek

Kahve falında bakır kaşık görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, elinin döneceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yüksek bir makama geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır kaşık gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Kahve falında bakır kaşık görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında bakır şekerlik görmek destek göreceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır tencere yıkamak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır ıbrık görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır süs eşyası görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalettir.

Kahve falında bakır leğen görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalettir.

Kahve falında bakır tencere görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bakır cezve almak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir