AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır satın almak

Kahve falında bakır satın almak

Kahve falında bakır satın almak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok büyük zararlar edileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır satın almak gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Kahve falında bakır satın almak dedikoduya, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakır eşya görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında işlenmiş bakır görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bakır tabak görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakır yemek hedeflerin gerçekleşeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bakır alyans görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına delalettir.

Kahve falında bakır para bulmak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bakır tencere yıkamak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir