AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bakır görmek

Kahve falında eski bakır görmek

Kahve falında eski bakır görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, borçlarının da kapanacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bakır gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizde yaşadığınız sıkıntılar veya belirsizlikler yavaş yavaş sona eriyor.

Kahve falında eski bakır görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır kazan görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır tel görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bakır bardak görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında bakır cezve görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır saç görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında boş bakır kazan görmek içini açmaya karar vereceğine, dolayısıyla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır para bulmak yapılan işte yalnız kalınacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir