AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır kolye görmek

Kahve falında bakır kolye görmek

Kahve falında bakır kolye görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, işinde ustalaşacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakır kolye gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bakır kolye görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır tepsi yıkamak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında bakır sini görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır kap almak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır çanak görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bakır tencere almak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bakır fincan görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır tepsi almak rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir