AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, riske atılacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek kesesinin her daim dolu kalacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen erkek görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı görmek daha sonra işlerin açılacağına, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü topuklu ayakkabı görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında topuksuz ayakkabı görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir