AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil toplu iğne görmek

Kahve falında yeşil toplu iğne görmek

Kahve falında yeşil toplu iğne görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, başarılı adımlar atılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil toplu iğne gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında yeşil toplu iğne görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne batırmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet eder.

Kahve falında birinden toplu iğne almak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne tükürmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu iğne satın almak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok toplu iğne görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir