AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne satın almak

Kahve falında toplu iğne satın almak

Kahve falında toplu iğne satın almak istediklerini elde etmeyi başaracağına, her şeyin yenileceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, istediği makama geleceğine, paraya ve mala kavuşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne satın almak gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında toplu iğne satın almak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne vermek şans ve kısmet elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında toplu iğne atmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplu iğneleri toplamak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında toplu iğne yutmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine toplu iğne vermek imkânlarının azalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir