AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden toplu iğne almak

Kahve falında birinden toplu iğne almak

Kahve falında birinden toplu iğne almak ruhunu güzelleştireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden toplu iğne almak gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında toplu iğne yuttuğunu görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yatakta toplu iğne görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu iğne kaybetmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında toplu iğne batırmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu iğneler görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında toplu iğne bulmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında toplu iğne topladığını görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir