AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır leğen görmek

Kahve falında bakır leğen görmek

Kahve falında bakır leğen görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır leğen gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Kahve falında bakır leğen görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulur.

Kahve falında bulaşık leğeni görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir leğen altın görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leğen kemiği görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Kahve falında naylon leğen görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalettir.

Kahve falında leğen dolusu hamur görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında leğende yemek görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında leğende su görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir