AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun tavşan görmek

Kahve falında koyun tavşan görmek

Kahve falında koyun tavşan görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, işlerinin tutacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, sorunlarını gidereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında koyun tavşan gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yıpranmamak veya kendinizi korumak için, önemli bir ilişkinizde yeniden yapılandırma süreci ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında koyun tavşan görmek belalara denk gelmeyeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan ve koyun görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük tavşan görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında suda tavşan görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğuran tavşan görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden tavşan almak büyük bir mala sahip olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan ve yavrusunu görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir