AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih taşı görmek

Kahve falında tesbih taşı görmek

Kahve falında tesbih taşı görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih taşı gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Kahve falında taş tesbih görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih taşı görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek çevreye karşı itibarın artacağına, terfi alamayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil tesbih almak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih çeken birini görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, hobilerine eğileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı tesbih görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Kahve falında birinden hediye tesbih almak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir