AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş tesbih görmek

Kahve falında taş tesbih görmek

Kahve falında taş tesbih görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, dualarının gerçekleşeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş tesbih gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında taş tesbih görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih taşı görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden tesbih almak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih verdiğini görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elinde tesbih görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih çevirmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir