AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tesbih almak

Kahve falında yeşil tesbih almak

Kahve falında yeşil tesbih almak sevinçli ve güzel bir haber almaya, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil tesbih hediye almak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil tesbih almak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil tesbih bulmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil tesbih çekmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil tesbih görmek işinde en iyisi olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında tesbih namaz kılmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir