AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla ve yeşillik görmek

Kahve falında tarla ve yeşillik görmek

Kahve falında tarla ve yeşillik görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, maneviyatının çökeceğine, gülüp eğleneceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarla ve yeşillik gördüyseniz:

  • Kişisel ilerlemenize faydası olmayacak alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil pancar tarlası görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil buğday tarlası görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek artık kötü günler yaşamayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tarlada koşmak rahatlayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir