AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil sebze tarlası gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine işarettir.

Kahve falında tarlada sebze toplamak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, alışveriş yapacağına işaret eder.

Kahve falında sebze tarlası görmek ticarette şansının yaver gideceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebze tarlası sulamak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil sebze yediğini görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sebze satın almak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir