AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil takke giymek

Kahve falında yeşil takke giymek

Kahve falında yeşil takke giymek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil takke giymek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil takke giymek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına yorulur.

Kahve falında takke giydiğini görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil takke takmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil takke görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, zor günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı takke görmek güzel bir yola çıkılacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz takkesi takmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz namaz takkesi görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında takke görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir