AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı takkesi görmek

Kahve falında hacı takkesi görmek

Kahve falında hacı takkesi görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında hacı takkesi gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.

Kahve falında hacı takkesi görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına takke takmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz takke takmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, bekar ise evleneceğine işarettir.

Kahve falında mavi takke görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında namaz takkesi takmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi takke görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, talihin yüze güleceğine delalettir.

Kahve falında siyah takke görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz namaz takkesi görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir