AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz takkesi takmak

Kahve falında namaz takkesi takmak

Kahve falında namaz takkesi takmak işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz takkesi takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Kahve falında namaz takkesi takmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz takke takmak huzura ve rahata kavuşacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında başına takke takmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil takke takmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında namaz takkesi görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret eder.

Kahve falında namaz takkesi almak çok büyük destek vereceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına inanılır.

Kahve falında beyaz namaz takkesi görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi takke görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir