AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil takke görmek

Kahve falında yeşil takke görmek

Kahve falında yeşil takke görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil takke gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Kahve falında yeşil takke giymek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil takke görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil takke takmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı takke görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında beyaz takke görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacı takkesi görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz namaz takkesi görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz takkesi almak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir