AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil takı görmek

Kahve falında yeşil takı görmek

Kahve falında yeşil takı görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, hayatının güzelleşeceğine, hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil takı gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında yeşil takı takmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı takı görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt yeşili takı görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, servet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil takı görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında takı mağazası görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında takıp edılmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı takı görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir