AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt yeşili takı görmek

Kahve falında zümrüt yeşili takı görmek

Kahve falında zümrüt yeşili takı görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zümrüt yeşili takı gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda bazı konular neticeye kavuşabilir ya da sonlanabilir.

Kahve falında zümrüt yeşili takı görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında zümrüt takılar görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında zümrüt takı görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil zümrüt kolye görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, huzur içinde yatacağına alamet eder.

Kahve falında zümrüt yeşili görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil zümrüt görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zümrüt yeşili yüzük görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil zümrüt yüzük görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir