AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taç görmek

Kahve falında yeşil taç görmek

Kahve falında yeşil taç görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil taç gördüyseniz:

  • Detaylar veya detaylı çalışmalar bazı girişimlerinizin, işlerinizin veya iş birliklerinizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor olabilir.

Kahve falında yeşil taç takmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taç görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında başına yeşil taç takmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gelin tacı takmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında taç mahal görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe taç görmek imkân sahibi olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sarı taç görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin tacı almak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir