AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı taç görmek

Kahve falında sarı taç görmek

Kahve falında sarı taç görmek başarının adım adım yaklaşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, borçlarının kalmayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı taç gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında sarı taç görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında saç taç takmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına inanılır.

Kahve falında gelin tacı takmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına inanılır.

Kahve falında taç taktığını görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçında taç görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında kraliçe tacı takmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına alamet eder.

Kahve falında incili taç görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir