AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır ıbrık görmek

Kahve falında bakır ıbrık görmek

Kahve falında bakır ıbrık görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, işlerinin karışacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır ıbrık gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Kahve falında bakır ve gümüş görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bakır parlatmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakır takı görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, daha kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bakır rengi görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında bakır tencere almak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine inanılır.

Kahve falında bakır hediye almak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakır tepsi yıkamak baht açıklığına ve şansın döneceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Kahve falında bakır yüzük takmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir