AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır cezve almak

Kahve falında bakır cezve almak

Kahve falında bakır cezve almak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır cezve almak gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Kahve falında bakır cezve almak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakır cezve görmek zararını tamamen kapatacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış cezve görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret eder.

Kahve falında boş cezve görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında kirli cezve görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında cezve hediye almak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı cezve görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında cezvede kahve yapmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir