AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sümkürmek

Kahve falında yeşil sümkürmek

Kahve falında yeşil sümkürmek boş kuruntularla uğraşacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil sümkürmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında yeşil sümkürmek bazı ortak işlere gireceğine, eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında mendile sümkürmek insanlar tarafından tanınacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sümkürdüğünü görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına alamet eder.

Kahve falında burun sümkürmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, ters giden olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kan sümkürmek malvarlığının çok daha artacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına inanılır.

Kahve falında peçeteye sümkürmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu sümkürmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavaboya sümkürmek hasta ise iyileşeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir