AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendile sümkürmek

Kahve falında mendile sümkürmek

Kahve falında mendile sümkürmek helal kazanç elde edileceğine, uzaktan haberler işiteceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, geçineceğine, huzurunun eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında mendile sümkürmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında mendile sümkürmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kan sümkürmek başarıyla geleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında sümük sümkürmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sümkürmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında burnunu sümkürmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya sümkürmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında peçeteye sümkürmek insanların birbirine kenetleneceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında lavaboya sümkürmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir