AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavaboya sümkürmek

Kahve falında lavaboya sümkürmek

Kahve falında lavaboya sümkürmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, ekmeksiz kalacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında lavaboya sümkürmek gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Kahve falında lavaboya sümkürmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya sümkürmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında burnunu sümkürmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sümkürmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan sümkürmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun sümkürmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, dertlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sümkürdüğünü görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Kahve falında mendile sümkürmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir