AnaSayfa / Genel / Kahve falında peçeteye sümkürmek

Kahve falında peçeteye sümkürmek

Kahve falında peçeteye sümkürmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında peçeteye sümkürmek gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında peçeteye sümkürmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sümkürmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mendile sümkürmek dişe diş savaşacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine inanılır.

Kahve falında burnunu sümkürmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sağlıklı ve zinde olacağına işarettir.

Kahve falında lavaboya sümkürmek malının da eksilmeyeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan sümkürmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin sümkürdüğünü görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında suya sümkürmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir