AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu sümkürmek

Kahve falında burnunu sümkürmek

Kahve falında burnunu sümkürmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, iyi anlaşacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, günbegün kötüleşeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu sümkürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Kahve falında burnunu sümkürmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavaboya sümkürmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya sümkürmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kan sümkürmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mendile sümkürmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında burun sümkürmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet eder.

Kahve falında sümük sümkürmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sümkürdüğünü görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir