AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu havuza düşmek

Kahve falında su dolu havuza düşmek

Kahve falında su dolu havuza düşmek üzüntülerinin sona ereceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu havuza düşmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Kahve falında su dolu havuza düşmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık dolu havuza düşmek başarılarının tadına varacağına, rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu havuz görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu havuz görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu havuza girmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir