AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hileye, fesada bulaşacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada yeşil soğan gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı nasihatler vermek veya işleri halletme biçimleri hakkında yorum yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına işarettir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, mali gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada soğan toplamak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına inanılır.

Kahve falında tarlada kuru soğan görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında soğan tarlası görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, aile içinde de bereketin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir