AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan çalmak

Kahve falında yeşil soğan çalmak

Kahve falında yeşil soğan çalmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, çok daha iyi günler göreceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, unvan sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil soğan çalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Kahve falında yeşil soğan çalmak süzüleceğine, ağlayacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğan çalmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna alamet eder.

Kahve falında pazardan yeşil soğan almak ekmeğinin azalmayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan ayıklamak başarı üstüne başarı kazanacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan kesmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının çok düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden yeşil soğan almak batıl amele, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan sarımsak görmek iyi halini yitireceğine, kafasının rahatlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir